Reiskussens

Technogel Reiskussens

Neem het comfort dat je thuis gewend bent mee op reis.


Reiskussens

Je favoriete kussen voor onderweg – met de TRAVEL-collectie neem je het perfecte kussen mee voor rustgevende nachten op elke reis. Dit assortiment omvat een selectie van ORIGINELE hoofdkussens met klassieke en ergonomische vormen in een compact formaat dat is uitgerust met alle voordelen van de Technogel®-slaaptechnologie. Dus of je nu op zakenreis bent of op vakantie, na een lange stressvolle dag kun je gewoon achterover leunen, tot rust komen en de hele nacht doorslapen op je Technogel® reiskussen. De kern van het kussen bestaat uit ontlastend traagschuim, met daarop verkoelend Technogel® in een uniek torenontwerp, dat 3D-ondersteuning biedt en een compleet nieuw niveau van comfort creëert. Samen met de huidvriendelijke antibacteriële hoes resulteert dit in aangenaam zachte slaapomstandigheden. Van auto tot vliegtuig en van trein tot een snel powernapje, met de Technogel® TRAVEL collectie neem je het comfort dat je thuis gewend bent mee op reis.

Deluxe reiskussen

Compact reisformaat

Alle voordelen van Technogel® in een comfortabel traagschuimkussen met gel. Met zijn verkleinde formaat neem je het eenvoudig overal mee.

Afmeting: 33 cm x 29 cm


Goed slapen onderweg

Zachte wasbare antibacteriële overtrek

Comformerend

Anatomic reiskussen

Compacte ergonomische ondersteuning

Het compacte design van het Anatomic reiskussen combineert de flexibiliteit van 2 verschillende hoogtes met een ergonomisch gebogen oppervlak.

Afmeting: 33 cm x 29 cm


Anti-stress reiskussen

Zachte wasbare antibacteriële overtrek

Ergonomisch nekkussen

2-in-1 reiskussen

Neksteun en lendekussen in 1

Het 2-in-1 reiskussen is de ideale reisgenoot: als reiskraag en, in combinatie met de riem, als lendensteun. Of u nu wilt slapen of werken met het 2-in-1 reiskussen bent u verzekerd van comfort.

Afmeting: 68 x 14 x 8 cm


Goed slapen onderweg

Zachte wasbare overtrek

Ergonomisch nek- en lendekussen