Reiskussens

Original Travel Collectie

Uw favoriete kussen voor onderweg – met de ORIGINAL TRAVEL collectie neem je jouw favorite kussen gewoon mee op reis. Deze serie omvat een selectie van ORIGINAL hoofdkussens met klassieke en ergonomische vormen in een compact formaat dat is uitgerust met alle voordelen van de Technogel® slaaptechnologie.

De kern van het kussen bestaat uit verlichtend traagschuim met daarbovenop verkoelende Technogel® in een uniek torenontwerp. Dit zorgt voor 3D-ondersteuning en een compleet nieuw niveau van comfort. Samen met de huidvriendelijke antibacteriële hoes resulteert dit in aangenaam zachte slaapomstandigheden.

Van de auto tot het vliegtuig en van de trein tot een snel powernapje, met de Technogel® TRAVEL collectie neem je het comfort dat u thuis gewend bent mee op reis.

Deluxe
reiskussen

Compact reisformaat

Alle voordelen van Technogel® in een comfortabel traagschuimkussen met gel. Met zijn verkleinde formaat neem je het eenvoudig overal mee.

Afmeting: 33 cm x 29 cm

Prijs: € 89

null

Goed slapen onderweg

null
Zachte wasbare antibacteriële overtrek
null
Comformerend

Anatomic
reiskussen

Compacte ergonomische ondersteuning

Het compacte design van het Anatomic reiskussen combineert de flexibiliteit van 2 verschillende hoogtes met een ergonomisch gebogen oppervlak.

Afmeting: 33 cm x 29 cm

Prijs: € 89

null
Anti-stress reiskussen
null
Zachte wasbare overtrek
null
Ergonomisch nekkussen

2-in-1
reiskussen

Neksteun en lendekussen in 1

Het 2-in-1 reiskussen is de ideale reisgenoot: als reiskraag en, in combinatie met de riem, als lendensteun. Of u nu wilt slapen of werken met het 2-in-1 reiskussen bent u verzekerd van comfort.

Afmeting: 68 x 14 x 8 cm

Prijs: € 79

null

Goed slapen onderweg

null
Zachte wasbare overtrek
null
Ergonomische nekkussen