Matrassen

Soffio matras

De Soffio matras combineert een innovatieve laag Technogel® met een aangepaste ondersteuningslaag met extra aandacht voor schouders, heupen en onderrug.

De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan en zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. De towergrid structuur van de gel staat garant voor optimale ventilatie.

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Gerichte ondersteuning met aandacht voor schouders, heupen en onderrug

De ondersteunende laag van hoogwaardig adaptief en ademend schuim is voorzien van symmetrisch geplaatste uitsnijdingen om extra ruimte te maken voor schouder- en bekkenzone. Zo wordt het lichaam ergonomisch op een uiterst correcte manier ondersteund.
null

Drukverlagende 3D ondersteuning

Technogel® past zich aan als water maar biedt de steun van een stevige materie. Het past zich geleidelijk en op een unieke manier aan uw lichaamscontouren aan. Drukpunten verminderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.
null

Warmteregulerende werking

De hoge thermische geleiding van Technogel® zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam wordt afgevoerd. Bovendien versterkt het innovatief gelpatroon de ventilatie en de thermische regulering van de matras.
null

Dieper slapen begint hier

Klinische tests* tonen aan dat Technogel® de lichte slaap tot 33% verkort en de kwalitatieve diepe slaap tot 45% verlengt. *door de universiteit van Turijn in het ziekenhuis Le Molinette, Italië
null

Gezonde details

Technogel® is de enige polyurethaangel zonder weekmakende oliën – het is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, zachtvaste gel.
null

Unieke hoes

De Technogel® Soffio matras voorzien van een afneembare hoes. Optioneel kan ook een 4-seizoenshoes worden gekozen. Verwijder de dikkere 4 seizoenshoes om extra te genieten van het koelend effect.
De vochtregulerende eigenschappen van de TencelTM stof versterken de voordelen van de gel. De hoes is voorzien van hygiënische Purotex® en temperatuurregulerende Adaptive®.

Productdetails

De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan en zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. De towergrid structuur van de gel staat garant voor optimale ventilatie. Geniet van een subliem gevoel van verlichting en ontspanning!

21 cm totale dikte
Technogel®-laag van 1 cm dik
Innovatief ergonomisch ontwerp meet asymmetrische ondersteuning
Beschikbaar in 2 verschillende comfortvarianten: Soffio medium voor een soepel ligcomfort en Soffio firm voor een stevig aanvoelen
Unieke afneembare hoes
15 jaar garantie na registratie: 5 jaar compleet + 5 jaar 60% + 5 jaar 30%
2 jaar garantie op matrashoes

verkooppunten