Matrassen

Technogel® matrassen

Wat inspireert u om op te staan en een verschil te maken? Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie. U voelt zich heel de dag door positiever. En als de ochtend telkens sereen verloopt en verkwikkend is, raakt u geïnspireerd. Vermijd dan ook oververhitting, zweten of lang woelen tot u ‘s nachts een comfortabele positie te vinden en geniet van een ononderbroken slaap—tot 45% meer diepe slaap volgens klinische tests! Want Technogel® Slapen werd niet alleen werd ontworpen om de beste matras te zijn, maar ook om volop van uw leven te genieten.

Estasi
matras

De unieke combinatie van kwaliteitsvol schuim met de luxe van een 1,7 cm dikke laag Technogel® die zich aan het lichaam aanpast, zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. Het uniek ontwerp met 5 zones zorgt voor extra buffer ter hoogte van de schouders en heupen en biedt een gerichte ondersteuning van de onderrug

Vanaf € 1979

null
Toplaag met 1,7 cm gel
null
Gerichte vulling met 5 zones
null
Soft, medium & firm ondersteuning

Piacere
matras

De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan, wat zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. Het Hybrid Foam zorgt voor een complete ondersteuning, door zijn symmetrische en ergonomische uitsnijdingen in druppelvorm in de schouder- en bekkenzone.

Vanaf 1599

null
Toplaag in gel van 1 cm
null
Kern in hybrid foam
null
Medium & firm ondersteuning