Zitkussens

Zitkussen

Ondersteun uzelf beter met het koele comfort van dit zitkussen met gel, dat ontworpen werd om u te helpen uw geest een boost te geven, zodat u vanuit uw stoel de hele wereld aankunt.

Prijs: € 149

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Verlichting pijn in heiligbeen en stuitbeen

Ergonomisch ontworpen voor uitzonderlijk comfort tijdens de allernormaalste activiteit: zitten. Plaats het zitkussen onder uw staartbeen. Zo hebt u heel de dag minder pijn aan uw zitvlak!
null

Op maat van uw zitting

We hebben hetzelfde torenpatroon in de gel die we voor het eerst gebruikten in 1990 om het zeurende ongemak te verlichten van mensen die aan hun rolstoel gebonden zijn en omgezet naar een kussen van 40×40 cm dat iedereen kan gebruiken, op welk stoel dan ook.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Zo krijgt u de gezonde steun die u nodig hebt.
null

Koeling en thermische regeling

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider, zodat u kunt genieten van een verfrissend koel gevoel en ontspannen en zonder stress kunt genieten en u op uw taak kunt concentreren.
null

Overtrek met rits

Een ademend overtrek met rits in cordura voor een extra laag comfortabele bescherming. Haal het overtrek er gewoon af om te reinigen.
null

Steun en drukverlichting

Past zich aan als water, maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Door het samensmelten van deze unieke gel met traagschuim creëren we kussens die superieure steun en comfort bieden, de hele dag lang.

Gegevens zitkussen

Ideaal voor iedereen die lange tijd moet zitten. Het Technogel-zitkussen biedt superieure verlichting voor het gebied rond uw staartbeen met een revolutionaire drukverdeling. Dit kussen in traagschuim en gel ondersteunt ook een goede houding en houdt u – in combinatie met de aanbevolen pauzes van 2 minuten – comfortabel en vrij van druk, heel de dag, elke dag.

U zit een groot deel van de dag neer. We zouden graag hebben dat u dat met de glimlach doet. Zoek een erkende verkoper van het Technogel® Living-zitkussen en ga langs bij een winkel in uw buurt om te ontdekken hoe een eenvoudige oplossing als een steunkussen uw dag en voorkomen kan veranderen.

  • Dikke laag Technogel versmolten met een een basis in traagschuim
  • Duurzaam, wasbaar overtrek in Cordura
  • Superieure drukverlichting 
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

41 x 41 x 5 cm