Zitkussens

Zitkussens

U zit een groot deel van de dag neer. Wij zouden graag hebben dat u dat met de glimlach doet. De zitsteunen van Technogel® Living ondersteunen een correcte houding en bieden een ultiem koel comfort voor uw staartbeen en onderrug. Technogel werd oorspronkelijk ontwikkeld voor medische toepassingen en is een innoverend, zachtvast materiaal dat zich in drie richtingen aanpast en precies de juiste vulling biedt om de druk te verlichten. Door het samensmelten van deze unieke gel met traagschuim creëren we Technogel Living-producten die superieure steun en comfort bieden, de hele dag lang. Zo blijft u onverstoord en ontspannen, de hele dag lang en tijdens al uw trajecten.

Ondersteuning van de lendenen
zitkussen

Versterk de natuurlijke welving van uw ruggengraat met koelende gel, zodat langdurig zitten niet langer gelijk staat met ongemak en druk op uw onderrug.

Prijs: € 89

null

Ondersteuning van de lendenen in een stoel

null
Onderweg
null
Ergonomische ruggesteun

Zitkussen

Ondersteun uzelf beter met het koele comfort van dit zitkussen met gel, dat ontworpen werd om u te helpen uw geest een boost te geven, zodat u vanuit uw stoel de hele wereld aankunt.

Prijs: € 149

null
Stoelkussen
null
Kussen voor autozetel
null
Verlichting staartbeen