Reizen

U-kraag

Geniet van extra comfort en help pijn in het heiligbeen en stuitbeen te verlichten langs de weg, in de lucht, tijdens de wedstrijd of waar u ook gaat.

Prijs: € 79

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Speciaal voor pijn in de nek

Ergonomisch ontworpen om uitzonderlijk comfort te bieden, zelfs als u niet in de buurt bent van uw Technogel-bed. Leg het reiskussen in U-vorm gewoon rond uw nek en zeg bon voyage tegen nekpijn
null

Speciaal om te reizen

De voordelen van Technogel Sleeping in een comfortabel en ondersteunend kraagkussen in traagschuim en gel, dat ontworpen werd om uw nek te ondersteunen, waar u ook gaat.
null

Ondersteuning en drukverlichting

Wij noemen het 3D-vervorming. U zult het de beste nachtrust ooit noemen. Past zich aan als water, maar met de steun van een vaste materie. Technogel® past zich geleidelijk aan in alle richtingen—geen pijn, geen druk, geen pijnlijke nek meer.
null

Koeling en thermische regeling

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider, zodat u kunt genieten van een verfrissend koel gevoel en rust, comfortabel en ontspannen kunt blijven.
null

Overtrek met rits

Een “winterovertrek” met rits zorgt voor een laag zachte bescherming. Laat het zitten voor meer gezelligheid of haal het eraf om het koelende effect van Technogel® volop te benutten of wanneer het toe is aan een zachte wasbeurt.
null

Blijf gezond, ook onderweg

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel die u helpt om geïnspireerd wakker te worden in elke tijdzone!

Gegevens U-kraag reiskussen

Voor jetsetters die dutjes moeten inhalen op het vliegtuig op 15 km hoogte, in de auto of op de trein! Waar uw reis ook heen gaat, het ergonomische reiskussen in U-kraag van Technogel® helpt om de spanning van reisongemakken te verlichten.
Van 9 tot 5 en van route 1 tot 66, waar u ook gaat, Technogel is er om u te ondersteunen en elke dag comfortabeler te maken. Zoek een erkende verkoper van het Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om te ontdekken hoe een eenvoudige oplossing als een steunkussen uw dag en voorkomen kan veranderen.

  • Ergonomische neksteun
  • Technogel versmolten op een basis in traagschuim
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

12 x 12 x 4 cm