Reizen

Anatomic
reiskussen

Het gebogen oppervlak met 2 hoogtes maken elk hotelbed een pak comfortabeler, vooral voor personen met nek-, schouder- of rugklachten.

Prijs: € 99

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Veelzijdige ergonomische ondersteuning

De flexibiliteit van twee verschillende hoogtes en een ergonomisch gebogen oppervlak helpt om pijn te vermijden die hotelbedden kunnen veroorzaken. Dit kussen is vooral populair bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.
null

Draagbaar reisformaat

Alle voordelen van het slapen met Technogel in een comfortabel en ondersteunend kussen in traagschuim en gel, in een klein formaat om overal mee te nemen.
null

Koelend effect

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider zodat u kunt genieten van een verfrissend koel effect en koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Zachte, afneembare hoes met rits

Laat de “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Ondersteuning en drukverlichting

Wij noemen het 3D-vervorming. U zult het de beste nachtrust ooit noemen. Past zich aan als water, maar met de steun van een vaste materie. Technogel® past zich geleidelijk in alle richtingen aan—geen pijn, geen druk, geen pijnlijke nek meer.
null

Blijf gezond, ook onderweg

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel die u helpt om geïnspireerd wakker te worden in elke tijdzone!

Gegevens Reis-kussen

Het Technogel® Reiskussen is compact genoeg om in uw bagage te passen en is gemaakt om te voorkomen dat u woelt in uw hotelbed. Zo krijgt u een goede nachtrust, waar u ook bent.

Dit kleine gelkussen heeft een kalmerende en koelende werking en helpt u om in de auto, op de trein of het vliegtuig te rusten en te ontspannen. U kunt het zelfs op kantoor gebruiken om snel een dutje te doen (shh—wij vertellen het niet verder). Ga langs bij een winkel in uw buurt om uw ideale reisgezel op te halen.

  • Voordelen van een volledig ergonomisch bedkussen in een compact formaat 
  • Technogel versmolten met een basis in traagschuim
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

33 x 29 x 7 cm
33 x 29 x 9 cm
33 x 29 x 11 cm