Vive

VIVE Deluxe
kussen

Geniet van een goddelijk verfrissende slaap op een matig profiel, dat een flinke dosis koele, comfortabele steun biedt voor rug- of zijslapers. Verkrijgbaar in 2 verschillende hoogte naargelang de schouderbreedte of lichaamsbouw.

Prijs: € 249

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Veelzijdig voor mensen die veel rollen in hun slaap

Een veelzijdig kussen voor mensen die op hun rug of zij slapen en mensen die wisselen tussen de twee (zelfs mensen die soms op hun buik belanden)!
null

Comfortabele hoogte naar keuze

Past zich aan als water maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Dat maakt van dit kussen een verfrissend bedkussen in een klassieke, comfortabele vorm. Het deluxe kussen is verkrijgbaar in  2 verschillende hoogtes afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding.
null

Verbeterd ademend en koelend effect

Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Ergonomische steun

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch gevormd, om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en hoogte af op uw slaappositie en schouderbreedte om te weten welke precies bij u past.
null

Zachte, afneembare hoes met rits in kasjmier

Laat de “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

Gegevens Deluxe-kussen

Mensen die liever op een kussen met laag profiel slapen, kunnen toch nog genieten van de gezellige en weelderige steun van hun hoofd en hals. Het VIVE Deluxe-kussen biedt een flinke dosis koel comfort van de gel voor mensen die vooral op hun rug slapen. En zelfs als u soms op uw zij of buik belandt, zult u nog steeds prettig liggen! Elke avond gaan slapen op de luxe van dit veelzijdige kussen zal aanvoelen als een droom die werkelijkheid wordt.

We leveren het meest innovatieve en luxueuze gelkussen vanuit ons hart en onze handen, voor uw hoofd. Want luxe betekent niet altijd dat men in overvloed leeft, het gaat erom dingen te vinden die uw leven verrijken. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens in uw buurt om van uw slaapkamer de ultieme slaaptempel te maken!

  • Overtrek in luxueuze kasjmier
  • Superieur comfort
  • Ergonomische ondersteuning
  • Verkrijgbaar in medium en dikke versie afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding
  • Superieure comfort
  • Verbeterde luchtdoorlaatbaarheid
  • Een dikke laag Technogel, versmolten met traagschuim
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 42 x 11 cm
66 x 42 x 14 cm