Vive

VIVE Anatomic Curve
kussen

Om uw nek en schouders extra te ondersteunen, heeft de VIVE™ Anatomic Curve gevleugelde zijkanten. Doordat die zijkanten naar het midden toe afzakken, verminderen ze tegendruk op de schouders. U kan dus met uw hoofd op het kussen liggen waar het voor u het meest comfortabel is.

Prijs: € 249

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Rug- en zijslapers

De Technogel® VIVE™Anatomic Curve is een goede keuze voor mensen die op hun rug of op hun zij slapen, maar ook voor mensen die wisselen tussen de twee!
null

Veelzijdig nekkussen

De flexibiliteit van 3 contouren en 3 verschillende ondersteuningshoogten maakt dit kussen ideaal voor mensen met nek-, rug- of schouderpijn.
null

Comfortabele Steun & Verlichting

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch gevormd om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en hoogte af op uw slaappositie en schouderbreedte om het ideale kussen voor u te vinden.
null

Verbeterd ademend en koelend effect

De VIVE™ Anatomic Curve heeft een uniek patroon van luchttunnels ter ondersteuning van de thermische geleiding vanTechnogel®. Hierdoor slaapt u koel, comfortabel en diep.
null

Zachte, afneembare hoes met rits in kasjmier

Een zachte “winterovertrek” in kasjmier voegt een extra vleugje luxe en gezelligheid toe. Verwijder de hoes om het verkoelende effect volop te benutten. Gebruik altijd een kussensloop.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën. Dat wil zeggen dat de gel het niet giftig is, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting door temperatuur of veroudering. Technogel® is een biocompatibele en veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kan gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

Gegevens VIVE Anatomic Curve kussen

Alle VIVE ™ kussens zijn uitzonderlijk. Van de eerste tot de laatste steek. We ondersteunen u met een dikkere laag gel dan ooit tevoren en hebben onze kenmerkende kubusstructuur opnieuw uitgevonden voor meer drukontlasting. Het innovatieve ontwerp van de ergonomische vorm is zorgvuldig overwogen om de unieke voordelen van Technogel® te ondersteunen. De bredere gelblokjes aan de zijkanten zorgen voor meer zijdelingse ondersteuning, terwijl de smallere kubussen in het midden van het kussen zich nauw tegen de achterkant van je hoofd nestelen.

Een knuffelige bekleding geeft het kussen een extra vleugje zachtheid. Om het gelgevoel te maximaliseren, kan de hoes met een ritssluiting worden verwijderd. We weten dat details het verschil maken.

We leveren het meest innovatieve en luxueuze gelkussen vanuit ons hart en onze handen, voor uw hoofd. Want luxe draait niet altijd om leven in overvloed; het gaat erom dingen te vinden die uw leven verrijken. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om van uw slaapkamer de ultieme slaaptempel te maken!

  • 1,85 kg Technogel®naadloos gevormd traagschuim
  • Je hoofd blijft langer fris dankzij de hoge thermische opslagcapaciteit van Technogel
  • Verbeterd ademend vermogen dankzij de unieke kubus- en luchtkanalenstructuur
  • Veelzijdig ontwerp voor verschillende slaapposities
  • Verbeterde drukontlasting van de schouders en aanpassingsvermogen aan de achterkant van het hoofd
  • Overtrek in luxueuze kasjmier
  • Verkrijgbaar in dun, medium en dikke versie afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding
  • Italiaans ontwerp en productie
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 42 x 9 cm /Dun: voor mensen met een tengere lichaamsbouw

66 x 42 x 11 cm /Medium: voor mensen met een medium tot brede lichaamsbouw

66 x 42 x 13 cm / Dik: voor mensen met een bredere lichaamsbouw