Original

Deluxe
kussen

Een veelzijdig kussen in een klassieke vorm. Een verfrissend bedkussen verkrijgbaar in verschillende hoogtes naargelang de lichaamsbouw voor mensen  die op hun rug of zij slapen (maar ook soms op hun buik slapen).

Prijs: € 175

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Veelzijdig voor mensen die veel rollen in hun slaap

Een veelzijdig kussen voor mensen die op hun rug of zij slapen en mensen die wisselen tussen de twee (zelfs mensen die soms op hun buik belanden)!
null

Comfortabele hoogte naar keuze

Past zich aan als water maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Dat maakt van dit kussen een verfrissend bedkussen in een klassieke, comfortabele vorm. Het deluxe kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes van 7 tot 17 cm afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding.
null

Zachte, afneembare hoes met rits

Laat de “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.
null

Ergonomisch steunkussen

Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Ergonomische steun

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch gevormd, om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en hoogte af op uw slaappositie en schouderbreedte om te weten welke precies bij u past.

Gegevens Contour-kussen

Geniet van koel comfort en uitzonderlijke steun met een klassiek gevormd kussen! De Deluxe biedt een veelzijdige optie met verschillende profielhoogtes voor mensen met een tenger, medium tot brede lichaamsbouw die op hun rug of zij slapen—en mensen die soms wisselen tussen deze twee posities.

De gepatenteerde gel van Technogel is naadloos versmolten met een basis in traagschuim in een innovatief nieuw ontwerp dat in harmonie is met uw lichaam en de ultieme diepe slaap mogelijk te maken. Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Superieure drukverlichting 
  • Verkrijgbaar in Extra dun, Dun, Medium en dikke versie afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 42 x 7 cm

66 x 42 x 9 cm

66 x 42 x 11 cm

66 x 42 x 14cm

66 x 42 x 17cm