Original

Anatomic
kussen

Twee verschillende hoogtes en een ergonomisch gebogen oppervlak helpen om nekpijn te verlichten bij mensen met een gemiddelde tot brede lichaamsbouw die op hun rug of zij slapen—en mensen die wisselen tussen deze twee posities.

Prijs: € 175

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Rug- en zijslapers

Een goede keuze voor mensen met een gemiddelde tot brede lichaamsbouw die op hun rug of zij slapen—en mensen die wisselen tussen deze twee posities.
null

Veelzijdig nekkussen

De flexibiliteit van twee verschillende hoogtes en een ergonomisch gebogen oppervlak is geliefd bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.
null

Verbeterd ademend en koelend effect

Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Comfortabele steun en verlichting

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch gevormd om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en lengte af op uw slaappositie en schouderbreedte om het model te zoeken dat het best bij u past.
null

Zachte, afneembare hoes met rits

Laat de “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

Gegevens Anatomic-kussen

Ontworpen om superieure verlichting en steun te bieden: het Anatomic-kussen is vooral populair bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders. Het ergonomisch gebogen oppervlak is een goede keuze voor mensen met een gemiddelde tot brede lichaamsbouw die op hun rug of zij slapen—en mensen die wisselen tussen deze twee posities. !

De gepatenteerde gel van Technogel is naadloos versmolten met een basis in traagschuim in een innovatief nieuw ontwerp dat in harmonie is met uw lichaam en de ultieme diepe slaap mogelijk maakt. Maar voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Twee verschillende hoogtes, zodat het kussen kan omgedraaid worden voor een ideale pasvorm
  • Verkrijgbaar in dikke versie voor mensen met een bredere lichaamsbouw
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 42 x 7cm

66 x 42 x 9cm

66 x 42 x 11cm

66 x 42 x 13cm