Original

Anatomic curve
kussen

Compact en ergonomisch ontwerp dat zich rond uw schouder buigt, zodat het niet teruggeduwd wordt en helpt om uw hoofd knus in het omlijste oppervlak te passen.

Prijs: € 175

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Rug- en zijslapers

Een goede keuze voor mensen die graag een kussen hebben dat rond de schouder past, zodat het hoofd knus in het omlijste oppervlak ligt.
null

Verbeterd ademend en koelend effect

Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Ergonomisch steunkussen

Alle Technogel®-kussens hebben een ergonomische vorm om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en lengte af op uw slaappositie en schouderbreedte om het model te zoeken dat precies geschikt is voor u.
null

Verlichting van nekpijn en schouders

Het compacte en ergonomische ontwerp past rond uw schouders, zodat het Anatomic curve-kussen ervoor zorgt dat het niet “teruggeduwd” wordt en een uitstekende steun biedt – een kussen dat vooral in de smaak valt bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.
null

Zachte, afneembare hoes met rits

Laat de “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

Gegevens Anatomic curve kussen

Voor mensen die op hun rug of zij slapen en moeilijk een comfortabele houding vinden, is er dit kussen met dat specifiek werd ontworpen om rond uw schouders te passen, zodat uw hoofd knus in het omlijste oppervlak ligt. Een ergonomische steun in een compact formaat maken van Anatomic curve een populaire keuze mensen met pijn in de nek, rug of schouders. Anatomic curve kussen is verkrijgbaar in 4 verschillende diktes afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding.

De gepatenteerde gel van Technogel is naadloos versmolten met een basis in traagschuim in een innovatief nieuw ontwerp dat in harmonie is met uw lichaam en de ultieme diepe slaap mogelijk maakt. Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Superieure drukverlichting 
  • Verkrijgbaar in Extra dun, Dun, Medium en dikke versie afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 42 x 7 cm / Extra Dun voor tengere mensen die op hun rug slapen

66 x 42 x 9 cm / Dun voor tengere mensen die op hun rug of zij slapen en mensen die wisselen tussen deze twee posities

66 x 42 x 11 cm / Medium voor mensen met een smalle tot medium bouw of een kortere hals

66 x 42 x 13cm / Dik mensen met een medium tot brede lichaamsbouw en/of nek