Lab kussens

Lab
medisch rugkussen

Speciaal ontworpen voor rugslapers maar biedt eveneens voldoende steun bij een zijwaartse slaappositie. Zijn unieke vorm vergemakkelijkt de beweging van rug- naar zijlig en terug.

Prijs: € 196

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Speciaal voor rugslapers

Met uitgeholde centrale zone afgewerkt met een dikke laag Technogel®. Het speciale ergonomisch design biedt optimale ondersteuning voor de nek en wervelkolom. Slaap gedurende gans de nacht comfortabel op je rug.
null

Uitstekende ventilatie en verkoeling

Het Lab kussen beschikt over meerdere vertikale luchttunnels en optimaliseren de natuurlijke thermische geleiding van Technogel® voor een comfortabele verfrissende nachtrust.
null

Comfortabele hoogte naar keuze

De flexibiliteit van twee verschillende hoogtes en een ergonomisch gebogen oppervlak is geliefd bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.
null

Zachte, afneembare hoes met rits

Met afritsbare perfict-fit overtrek voor meer gezelligheid. Verwijder de overtrek om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.
null

Ergonomische steun

De verhoogde niveau’s aan de zijkanten bemoedigen de ruglig en verlichten de druk op de schouders bij zijlig.

Gegevens Lab medisch rugkussen

Speciaal ontworpen om gedurende gans de nacht comfortabel op de rug te slapen. Geniet van koel comfort en uitzonderlijke steun voor een optimale alignering van hoofd, nek en wervelkolom.

De gepatenteerde gel van Technogel is naadloos versmolten met een basis in traagschuim in een innovatief nieuw ontwerp dat in harmonie is met uw lichaam en de ultieme diepe slaap mogelijk te maken. Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • Medisch gestest, niet giftig, zo goed als geurloos
  • Verhoogde zones aan de zijkant
  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Met afritsbare en wasbare overtrek
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 42 x 9 cm

66 x 42 x 11 cm

66 x 42 x 13cm