Lab kussens

CPAP
kussen

Het CPAP hoofdkussen is speciaal ontworpen voor mensen die aan slaapapneu lijden.  Dit kussen ondersteunt de slaper tijdens CPAP-therapie in hun gewenste slaaphouding.

Prijs: € 196

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

C-vormige zijkanten

Middenzone met cupping heeft een dikke laag conforme Technogel® om uw hoofd op zijn plaats te houden. Het ergonomische ontwerp ondersteunt de uitlijning van de nek en de ruggengraat, zodat u de hele nacht comfortabel op uw rug kunt slapen.
null

Voorgevormde schouderzones

De ergonomisch gebogen randen passen rond uw schouders om tegendruk te voorkomen. U kan comfortabel  op uw zij liggen terwijl uw masker in de zijuitsparing past.
null

Zachte, afneembare hoes op maat

De meegeleverde hoes is zo ontworpen dat deze perfect past rond de unieke vorm van het kussen. Ze voelt uiterst zacht en aangenaam aan met exact de juiste hoeveelheid stretch. Verwijder de overtrek om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.
null

Verbeterde ventilatie en verkoeling

Het CPAP kussen beschikt over een reeks vertikale luchttunnels en optimaliseren de natuurlijke thermische geleiding van Technogel® voor een comfortabele verfrissende nachtrust.
null

Kies de juiste pasvorm

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch en zodanig ontworpen om uw hoofd, nek en rug gelijk te houden. Kies de juiste pasvorm overeenkomstige je lichaamsvorm en -bouw. Ga voor de perfect fit.
null

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

Gegevens CPAP Lab kussen

Het Technogel® CPAP kussen is speciaal ontworpen voor zijslapers die CPAP therapie ondergaan en is voorzien van een uitsparing voor het CPAP masker.

De gepatenteerde medische gel van Technogel is naadloos gevormd tot een basis van traagschuim met knusse C-vormen die in het midden smaller wordt. Kies uit drie diktes om het kussen dat op maat gemaakt voor u voelt te krijgen.

  • Medisch gestest, niet giftig, zo goed als geurloos
  • C-vormige zones aan de zijkant
  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Met afritsbare en wasbare overtrek
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie 

Beschikbare maten

66 x 40 x 7 cm

66 x 40 x 9 cm

66 x 40 x 11cm

66 x 40 x 13cm