Kussens

Lab

Dit is het moment om af te rekenenen met slapeloze nachten. De Technogel® Lab-collectie is ontworpen met extra aandacht voor specifieke slaapbehoeften. Elk kussen is voorzien van onze medisch geëvalueerde Technogel® in combinatie met een hoogwaardige memory foam-basis in een gepatenteerd optimaal ventilerend ontwerp. Verander uw bed in ontspannend toevluchtsoord met het comfort van de bewezen ergonomische ondersteuning. Met twee kussenmaten voor rugslapers en drie kussenmaten voor zijslapers, vindt u gegarandeerd het juiste Technogel® kussen.

Lab
rugslaper kussen

Speciaal ontworpen voor rugslapers maar biedt eveneens voldoende steun bij een zijwaartse slaappositie. Zijn unieke vorm vergemakkelijkt de beweging van rug- naar zijlig en terug.

Prijs: € 196

null
Ontworpen voor rugslapers
null
Beschikbaar in verschillende hoogtes voor een perfect liggevoel
null
Ergonomische vormgeving

Lab
zijslaper kussen

Het knusse vlinderontwerp van de Technogel-zijkussens loopt in het midden smaller uit, zodat u uw hoofd en arm zeer comfortabel kan laten rusten

Prijs: € 196

null
Knusse vlindervorm voor zijslapers
null
Verkoelend comfort van Technogel®
null
Ergonomische ondersteuning

CPAP
Lab kussen

Het Technogel® CPAP kussen is speciaal ontworpen voor zijslapers met slaapapneu die CPAP therapie ondergaan. Het kussen is voorzien van een uitsparing voor het CPAP masker.

Prijs: € 196

null
C-vormige zijkanten
null
Voorgevormd schouderzones
null
Afneembare hoes op maat